Mercedes розпочав випробування оновленого G-Class

Новий Mercedes-Benz G-Class (індекс W463) був представлений на початку 2018 року, а за кілька місяців на автосалоні в Женеві дебютувала його «заряджена» версія AMG G63. Тепер німці розпочали дорожні випробування рестайлінгової версії такого автомобіля. Шпигунські фотографії позашляховика опублікувало видання Carscoops.

Передня та задня частини автомобіля закриті камуфляжем, проте можна припустити, що від нинішнього позашляховика новинка відрізнятиметься трохи зміненою радіаторною решіткою, бампером з повітрозабірниками іншої форми та оптикою зі зміненою графікою. Не виключено, що також будуть доступні колісні диски іншого дизайну, а до кольорової палітри кузова додадуть кілька нових відтінків.

Що стосується салону, то всередині з’явиться нове кермо та інформаційно-розважальний комплекс MBUX останнього покоління. Плюс до всього, автомобіль може отримати нові сучасні електронні асистуючі системи.

Технічна складова, як очікується, змін не зазнає. Оновлений Mercedes-AMG G63 оснастять тим же 4,0-літровим твін-турбо двигуном V8 зі змінною геометрією крильчатки, що розвиває 585 к.с. і 850 Нм крутячого моменту.

Наддувна «вісімка» працює в парі з 9-ступеневим автоматом AMG Speedshift TCT та системою повного приводу AMG Performance 4Matic, яка тепер розподіляє тягу між осями у співвідношенні 40:60 на користь задньої. Автомобіль масою близько 2,5 тонни здатний прискорюватися з місця до сотні за 4,5 сек., а його максимальна швидкість примусово обмежена 220 км/г.

Передбачається, що оновлене сімейство Mercedes-Benz G-Class дебютує ближче до кінця наступного року. Приблизно в цей же час відбудеться прем’єра екстремальної модифікації позашляховика 4×4², а також серійної версії Gelandewagen на електричній тязі.

Джерело Автоньюс

Не пропустіть