Великий кросовер BMW X8 показали на фото

Кілька тижнів тому компанія BMW офіційно представила свій новий концепт-кар XM. Серійна модель, створена на основі даного концепту, повинна виконуватись виключно спортивним M-підрозділом баварської компанії, отримає гібридну силову установку, а в модельному ряду буде флагманським кросовером. Однак, на думку закордонних ЗМІ, це не єдиний великий паркетник BMW, який буде випущений найближчим часом.

Звіти компанії, які були опубліковані закордонними ЗМІ, вказують на те, що BMW продовжує розробку кросовера X8, який може дебютувати наступного року. За представленою інформацією новий BMW X8 це купеподібний крос, який виступає більш спортивною, з візуальної точки зору, альтернативою BMW X7, при цьому як за вартістю, так і потужністю силових агрегатів, він помітно програватиме серійному XM. Німецькі журналісти пророкують, що вартість BMW X8 може починатися приблизно із 100 тисяч євро.

До речі, варто сказати, що раніше BMW X8 вже неодноразово потрапляв в об’єктиви фотошпигунів і справді виглядає дуже великим. Деякі автолюбителі, яким пощастило поспостерігати за тестами цього кросовера, помилково сплутали його з концептом XM, але тепер, коли з’явилася нова інформація, все стало на свої місця. Таким чином з великою ймовірністю можна очікувати, що баварці найближчим часом представлять відразу два топові кросовери. Однак до всього вищесказаного не варто ставитися зі 100% впевненістю адже офіційно виробник нічого не підтвердив.

Говорячи про BMW XM, варто нагадати, що, за словами виробника, він збереже 90% дизайну концепту на серійній версії авто. Добре це чи погано покаже час. Модель повинна отримати гібридну силову установку, в основі якої буде V-подібна “вісімка”, потужністю 750 к.с.


Не пропустіть