Продемонстрували концепт майбутнього пікапа Jeep (ФОТО)

Глава дизайну Jeep повідомив, що концепт Jeep Crew Chief натякає на зовнішність майбутнього пікапа компанії.

В інтерв’ю виданню Outside, Марк Аллен сказав, що концепти East Jeep Safari дають «деякі підказки на те, що відбувається за лаштунками». Аллен не став конкретизувати, але зауважив, «що деякі рішення, які можна побачити на концепті Crew Chief, можна буде побачити на серійному пікапі», пише avtovesti.com.

Єдиною справжньою підказкою, даною Алленом, що Crew Chief має чотирьохдверну кабіну і компанія ніколи не робила цього раніше. Ймовірно, це означає, що майбутня серійна модель буде базуватися на Wrangler Unlimited і отримає чотирьохдверну кабіну.

На жаль, штампована задні двері не доберуться до виробничого варіанту, незважаючи на те, що це було фірмовою рисою попередніх Jeep. Як пояснив Аллен, це «загрожує питаннями якості» і компанії доводиться викидати багато задніх дверей, щоб отримати правильні.

Концепт Crew Chief базується на Wrangler Unlimited, який віддає данину попереднім військовим моделям Jeep, включаючи Kaiser M715. В результаті ми маємо передню частину в ретро-стилі і 20-дюймові бедлок колеса з 40-дюймовими військовими шинами NDT. Пікап також має бічний захист порогів, лебідку, 4-дюймовий ліфт-комплект і осі Dana 60.

Jeep® Crew Chief 715 Concept
Jeep® Crew Chief 715 Concept
Jeep® Crew Chief 715 Concept
Jeep® Crew Chief 715 Concept
Jeep® Crew Chief 715 Concept Interior
Jeep® Crew Chief 715 Concept Interior

Не пропустіть