Опубліковано перші фото нового позашляховика Ford Everest (Фото)

Марка Ford опублікувала перші знімки позашляховика Everest нової генерації, збудованого на основі пікапа Ranger. Його прототипи вийшли на фінальний етап тестування, який має завершитись у найближчі 2-3 місяці. Дебют новинки заплановано на перший квартал наступного року.

Незважаючи на камуфляж, яким компанія Ford акуратно замаскував кузова всіх своїх прототипів, вже зараз очевидно, що новий позашляховик Everest збереже колишню 5-місцеву компоновку, а за форматом він залишиться суперником Mitsubishi Pajero Sport, Toyota Fortuner та Isuzu MU-X, які теж «з’явилися» з пікапів.

Від Ford Ranger новому Everest перейдуть рама, передня частина кузова, шасі з нерозрізним заднім мостом і всі силові установки, гама яких тепер представлена бензиновими четвірками та турбодизельним агрегатом V6. Привід, найімовірніше, буде таким самим, як і завжди – постійним повним.

Світовий дебют позашляховика третьої генерації має відбутися у період із січня до березня 2022 року. На які авторинки його виведуть і за якими цінами, поки що немає інформації.

Джерело Тарантас

Не пропустіть