Трековий Mercedes-Benz SLR McLaren 722 GT отримає дорожню версію у 2022 році

У компанії підтвердили, що у відділенні McLaren Special Operations (MSO) повним ходом йде робота над особливою моделлю – Mercededs-Benz SLR McLaren HDK. Абревіатура HDK у назві розшифровується як High Downforce Kit, а значить, автомобіль отримає допуск на дороги загального користування. Новий суперкар представлять у 2022 році, а купити його зможуть лише вибрані клієнти британської марки.

Судячи з опублікованих в Іnstagram фотографій, надихати фахівців MSO буде трековий SLR McLaren 722 GT 2007, який був розроблений німцями спільно з британською інжиніринговою фірмою RML Group для «конкуренції» з Ferrari FXX.

Купе Mercededs-Benz SLR McLaren HDK випустять обмеженим тиражем у кількості 12 екземплярів. Суперкар отримає компресорний двигун V8. Зовнішньо майбутня новинка, якщо орієнтуватися на масштабну модель на фото, повторить трековий SLR McLaren 722 GT.

Mercededs-Benz SLR McLaren HDK отримає той же збільшений спліттер, масивний спойлер, гоночне антикрило та розвинений дифузор. Також варто відзначити ще одну помітну деталь – виведені за передніми колесами одинарні патрубки вихлопної системи замість подвійних.

Більше ніяких подробиць про машину немає, всю інформацію розкриють під час офіційної презентації, яка запланована на 2022 рік.

Джерело Тарантас

Не пропустіть