Екс-дизайнер марки BMW висміяв новий гібридний кросовер BMW XM

Колишній дизайнер німецької автомобілебудівної компанії BMW Френк Стівенсон розкритикував зовнішність майбутнього суперкросовера XM.

Критика спеціаліста виявилася дуже емоційною. Найбільш негативно Стівенсон висловився про зовнішність авто, назвавши її «найбезглуздішою». Також він виділив надмірно підкреслені колісні арки, «карикатурно коротке» переднє звисання машини, а також велику кількість ліній конструкції, кожна з яких має свій напрямок і претендує на першість, викликаючи візуальну плутанину.

Що стосується передньої частини прототипу XM, то тут дизайнер розкритикував маленькі фари, що візуально укрупнюють і без того гігантські «ніздрі» ґратів радіатора.

На думку Стівенсона, причиною, чому баварська компанія обрала спірний напрямок у дизайні, може бути свідоме бажання випускати «потворні автомобілі», щоб після цього повернутися до колишнього стилю і тим самим знову привернути увагу шанувальників бренду.

Зазначимо, BMW XM – знакова модель для баварської марки, яка буде не лише першим гібридом підрозділу М, але і його першою самостійною моделлю за останні 40 років.


Не пропустіть