У лінійці ВАЗів з’явилася нова LADA 4х4 Urban

На головному конвеєрі АвтоВАЗу стартувало виробництво 5-дверної LADA 4х4 Urban. Нова модифікація відрізняється оригінальним обвісом, спеціальним пакетом опцій і підвищеним рівнем комфорту, пише autosvit.com.ua

Вартість LADA 4х4 Urban – 552 100 рублів (приблизно $ 8100). Розробники додали LADA 4х4 Urban рис нового корпоративного стилю LADA і зробили автомобіль більш пристосованим до щоденної експлуатації в сучасних міських умовах.

На LADA 4х4 Urban встановлюється кондиціонер, електросклопідйомники, електропривід і електрообігрів зовнішніх дзеркал. Крім того, в пакет Urban входить додаткова віброізоляція.

LADA-4h4-Urban_1458681266

Стильові особливості нової версії LADA 4х4 – оригінальна оббивка сидінь, накладки порогів підлоги, литі 16-дюймові диски коліс і пластикове облицювання бамперів в колір кузова.

П’ятидверна LADA 4х4 вдало поєднує прохідність, просторий салон і місткий багажник. Випустивши нову версію Urban, LADA продовжує тенденцію до розширення модельного ряду і своєї присутності в різних ринкових нішах.

Вперше комплектація Urban вийшла на ринок в 2014 році – це була 3-дверна LADA 4х4. Сьогодні на версію Urban припадає 37% від усіх продажів цього популярного позашляховика.