На ринок вийшов найпотужніший серійний Mercedes-AMG (Фото)

Компанія Mercedes-Benz почала приймати замовлення на 843-сильний гібрид GT 63 S E Performance у ЄС.

Як повідомили в компанії, це не лише найпотужніший автомобіль у лінійці бренду, а й перший гібрид власної розробки німецького виробника. Поява машини у автосалонах запланована на квітень поточного року.

Зовні новинка має характерні риси Mercedes-AMG GT. Модель отримала спойлер, що висувається, пару здвоєних патрубків вихлопної системи, диски діаметром 20 або 21 дюйм, багату палітру кольорів і кілька варіантів персоналізації інтер’єру.

У салоні відзначимо кермо AMG Performance зі здвоєними спицями і широкоформатний дисплей мультимедійного комплексу MBUX. Остання має специфічний пункт меню: на екран виводиться анімація руху потоків енергії в режимі реального часу.

Рушійною силою Mercedes-AMG GT 63 S E Performance є 4,0-літровий твін-турбо двигун V8, який працює разом із стартер-генератором і 204-сильним електродвигуном, розташованому на задній осі. Сукупна потужність силової установки сягає 843 к.с. і 1010-1470 Нм крутного моменту. В ролі трансмісі виступає 9-ступінчаста АКПП AMG Speedshift MCT 9G та система повного приводу 4Matic+.


Не пропустіть