Volvo представила оновлений кросовер XC40 (Фото)

Кросовер Volvo XC40, що випускається з 2017 року, отримав рестайлінгову версію в Європі. Зміни виявилися дуже незначними.

Так, дизайн передньої частини оновленого кросовера XC40 тепер схожий із спорідненим електромобілем Volvo C40. Новинка отримала скошену знизу головну оптику та передній бампер із вертикальними бічними секціями. Незначно перероблена гама коліс, відтінків кузова та оздоблювальних матеріалів в інтер’єрі. Проте сам салон автомобіля не зазнав змін.

Що стосується силових параметрів, то тут теж все без змін. На даний момент Volvo XC40 пропонується лише з бензиновими, гібридними та електричними силовими установками. Дизельні мотори були виключені із пропонованої гами агрегатів ще півтора роки тому. У Європі базові версії оновленого Volvo XC40 обладнані двигуном об’ємом 1,5 літра потужністю 129 сил. Привід – передній. Крім того, покупцям доступні «м’які гібриди» з 48-вольтовим стартер-генератором та лінійка ДВЗ об’ємом 2,0 літри потужністю від 163 до 250 кінських сил. Привід може бути переднім чи повним.


Не пропустіть