Acura представила MDX 2017 року в Нью-Йорку

Позашляховик трохи більше спортивний, ніж його попередник. Оновлена ​​модель має новий передній бампер з новою решіткою і рестайлінговими фарами Jewel Eye, пише autosvit.com.ua

Кросовер також оснащений новими LED протитуманними фарами і переглянутими бічними обвісами з хромованими вставками. Зміни менш помітні ззаду, але включають в себе новий задній бампер і подвійну вихлопну систему. Інтер’єр миттєво впізнаваний, але Acura додала електричне гальмо стоянки і чотири USB-порти.

Дорожчі варіанти мають рульове колесо з підігрівом, камеру об’ємного виду і обробку салону деревом. Двигун V6 об’ємом 3,5 літра переноситься, до нього приєднається новий MDX Sport Hybrid.

Модель має Sport Hybrid SH-AWD силовий агрегат, який складається з 3,0-літрового двигуна V6, семиступінчастої коробки передач з подвійним зчепленням, а також з трьома електромоторами. Ця система дозволяє моделі виробляти комбіновану максимальну потужність 325 кінських сил, що на 35 більше, ніж у стандартної моделі. Не дивлячись на збільшення потужності, Hybrid MDX Sport, як очікується, буде значно економічнішим. 2017 MDX надійде в продаж в продаж цього літа і MDX Sport Hybrid з’явиться незабаром після цього.