Skoda представила нову круту версію Fabia (Фото)

Skoda представила топ-версію хетчбека Fabia четвертого покоління – вона називається Monte Carlo (на честь ралі Монте-Карло) та має ряд стильових особливостей “а-ля спорт” зовні та всередині.

Особливості екстер’єру новинки щодо стандартної Fabia – це аеродинамічні “фартухи” по низу переднього бампера та порогів, імітація дифузора в задньому бампері та колісні диски оригінального дизайну розміром від 16 до 18 дюймів. Решітка радіатора, корпуси дзеркал і шильдик Skoda на дверцятах багажника у Monte Carlo також пофарбовані в чорний. За доплату пропонується заниження підвіски на 15 мм. На передні крила наклеєні значки із найменуванням версії.

У салоні серед відмінностей – спортивні сидіння-“ковші” спереду, триспицеве ​​кермо зі шкіряною обтяжкою обода, накладки на педалі з нержавіючої сталі та декоративні акценти яскраво-червоного кольору (на сидіннях, в обробці передньої панелі та на дверях). Дизайн доповнюють елементи під карбон. Технічних змін щодо стандартного хетчбека немає.

Виконання Monte Carlo не поєднується із малопотужними варіантами нової Fabia, тобто. доступно тільки для конфігурацій з 1,0-літровим бензиновим турбомотором потужністю 108 к.с. і для 1,5-літрового варіанту віддачею 148 к.с. Коробка передач – 7-ступінчастий преселективний “робот”, привід – передній.

Продаж Skoda Fabia Monte Carlo в Євросоюзі стартує навесні 2022 року.


Не пропустіть