Оновлений кросовер Kia Seltos проходить зимові дорожні тести (Фото)

Корейська компанія готується вивести на ринок рестайлінгову версію компактного кросовера.

Kia Seltos продається як гарячі пиріжки і в жовтні минулого року був названий автомобілем, що найшвидше продається на ринку США. У середньому у дилерів на пошук нового власника йде 7,7 дні, тому південнокорейський кросовер випередив Toyota Highlander Hybrid та Honda CR-V. Проте навіть найпопулярніші продукти на автомобільному ринку вимагають оновлення, і Kia вже працює над цим для Seltos.

Фотошпигуни зафіксували сильно замаскований прототип нового Seltos у Скандинавії, який проходить випробування на дорогах загального користування. Цей прототип мав багато камуфляжу, і це трохи дивно для нас, враховуючи той факт, що ми розглядаємо оновлення в середині циклу, а не зовсім нову модель. Важко побачити, що відбувається попереду, хоча є неофіційна інформація про те, що передня панель отримає новий бампер та перероблені фари. У планах також може бути нова решітка радіатора, але поки що нічого не підтверджено.

Жодних змін під капотом не очікується, де потужність, як і раніше, забезпечуватиметься двома бензиновими двигунами – атмосферним 2,0-літровим двигуном і 1,6-літровим турбомотором з більшою потужністю. Можливі мінімальні налаштування цих двох агрегатів.


Не пропустіть