Renault оновила пікап на базі Duster (Фото)

Автовиробник Renault представив рестайлінгову версію чотиридверного пікапа Oroch. Автомобіль створений на основі Duster першої генерації і доступний на ринку Латинської Америки.

Рестайлінгова версія пікапа отримала нові ґрати радіатора та інший передній бампер, завдяки якому був збільшений кут в’їзду, основну протитуманну оптику перенесли нижче, але при цьому топова комплектація Oroch Outsider, як і раніше, має додаткові протитуманні фари в масивному корпусі. Також з’явилися інші накладки на колісних арках та видозмінився дизайн колісних дисків.

Інтер’єр отримав більше змін. Так, передня панель з горизонтальними дефлекторами обдуву виконана в стилі «другого» Duster, від нього пікап отримав блок управління «кліматом» з шайбами, в яких є екранчики, і карти дверей. Приладова панель із цифровим спідометром була запозичена у бразильського Renault Captur. Крім того, Oroch оснащений медіасистемою з 8-дюймовим дисплеєм.

У базі машина має 1,6-літровий мотор потужністю 118 к.с. на бензині та 120 к.с. на етанолі. Агрегат працює в парі з 6-швидкісною МКПП. У топовій комплектації Oroch Outsider отримав турбований чотирициліндровий агрегат TCe з робочим об’ємом 1,3 літра. Бензинова версія має потужність у 162 к.с., а етанолова – 170 к.с.. В ролі трансмісії виступає варіатор.

Вартість оновленого пікапа Renault Oroch починається від 22 500 доларів.


Не пропустіть