Компанія Toyota представила оновлену Toyota Corolla 2022 (Фото)

Toyota Corolla пройшла планове оновлення у США. Крім переробленої зовнішності, новинка отримала переглянутий ряд силових агрегатів. Найцікавіша модифікація з них – повнопривідний гібрид.

Зміни екстер’єру Toyota Corolla торкнулися бамперів, радіаторних решіток, головної оптики та дисків. Конкретний набір залежить від вибраної комплектації. Крім того, розширена гама відтінків кузова. Крісла можуть бути обтягнуті тканиною чи штучною шкірою.

Задні колеса підкручує електродвигун, який встановлений у безпосередній близькості від них. Він працює не завжди, а підключається при пробуксовуванні передніх. Технічна частина вже знайома з дорестайлінгової гібридної моделі: бензиновий атмосферний двигун об’ємом 1,8 літра, який працює за циклом Аткінсона, та стартер-генератор. Сумарна потужність системи невідома.

Серед звичайних Corolla (без урахування версій GR та Cross) ця виявилася єдиною з повним приводом. Проте моноприводним гібридам змінили АКБ, а двигуни оптимізували зниження втрат. Їхня потужність також невідома.

У найпопулярнішій комплектації Toyota Corolla на американському ринку LE двигун об’ємом 1,8 літра замінили на 2,0-літровий. Таким чином потужність зросла з 141 до 171 к.с. Силова установка працює у парі з варіатором.


Не пропустіть