Hyundai представила новий електричний седан Ioniq 6 2023 (Фото)

Компанія Hyundai Motor представила повністю електричний седан Ioniq 6 2023, який є серійною версією концепт-кара Prophecy. На даний момент автовиробник показав лише зовнішні новинки.

Кузов електроседана Hyundai Ioniq 6 має обтічні форми з невеликим спойлером ззаду та незвичайними вертикальними акцентами на задньому бампері. За заявою виробника, завдяки конструктивним особливостям новинки вдалося отримати коефіцієнт аеродинамічного опору – 0,21.

Інтер’єр Hyundai Ioniq 6 схожий на Ioniq 5. У салоні встановлена ​​аналогічна панель з двома 12-дюймовими дисплеями і двоспицеве ​​кермо, як у згаданої раніше моделі. З особливостей новинки варто виділити об’ємне двоколірне освітлення, центральну консоль, що плаває, і світлову індикацію з чотирьох пікселів на кермі.

Точних технічних даних Ioniq 6 наразі немає. Відомо, що електрокар базується на платформі E-GMP, як Ioniq 5, KIA EV6, а також Genesis GV60. Очікується, що новинка буде оснащена акумулятором ємністю 77,4 кВт*год, а сумарна потужність двох електромоторів складе близько 300 к.с.

Світовий дебют Ioniq 6 відбудеться у липні. Тоді компанія Hyundai розкриє повні технічні характеристики, терміни початку продажу та вартість електроседана.


Не пропустіть