Renault почала приймати передзамовлення на новий кросовер Austral

Компанія Renault почала приймати передзамовлення онлайн на новий кросовер Austral в п’яти країнах – Франції, Іспанії, Італії, Німеччині та Нідерландах.

Про це повідомляє MMR з посиланням на офіційний сайт Renault в Україні.

Як зазначається, понад 34 тисячі зацікавлених покупців вже приєдналися до клієнтської програми «Austral Now», створеної під новий Renault Austral і введеної в дію у лютому. Вона пропонує цілий спектр ексклюзивного контенту через власну онлайн платформу програми, а також керує цифровою активацією підписників щодо оновлення інформації стосовно Austral.

«Новий Austral був спроектований для комфорту усієї родини, має високотехнологічне водійське місце і сучасний інтер’єр високої якості, практичний і просторий салон… Побудований на базі платформи CMF-CD, новий Austral має численні регулювання та є багатофункціональним, зокрема, він оснащений розкладним заднім сидінням, що також можна індивідуально налаштувати на 16-сантиметрових рейках, для збільшення багажного відсіку або простору для ніг задніх пасажирів», – йдеться у повідомленні.

Як повідомили у Renault, новий Austral представляє систему чотириколісного кермування Renault третього покоління, 4CONTROL Advanced. Це повнопривідне шасі забезпечує маневреність, характерну міському авто, а також незрівнянну стабільність.