Volkswagen представив нове покоління седана Phaeton (Фото)

Німецький автовиробник вирішив розкрити зовнішній вигляд Phaeton II з нагоди 20-річчя з моменту дебюту седана першого покоління.

Phaeton II створили на платформі MLB Evo, на якій побудовані Audi A8, Volkswagen Touareg та інші моделі німецького автоконцерну. За формою кузова та пропорціями Phaeton другого покоління схожий на свого попередника, тоді як дизайн став значно сучаснішим.

Нагадаємо, Volkswagen Phaeton — перший автомобіль представницького (S) класу за всю 70-річну історію Volkswagen. Прототип автомобіля, під робочою назвою Concept D, вперше був представлений в 1999 році на Франкфуртському автосалоні. З квітня 2007 року є першим автомобілем вищого класу, який з дизельним двигуном V6-TDI (V-подібний турбодизель) виконав норми екологічного стандарту Євро-5. Цікаво, що Phaeton укомплектований такими ж частинами, що і моделі Bentley. Крім того, в авто така ж шумоізоляція, елементи управління, системи і програмні блоки, які так само можуть і зустрічатися на Audi A8. Іншими словами Phaeton, є більш здешевленою копією Bentley, під іншим брендом та ім’ям.


Не пропустіть