Hyundai представила новий компактвен з футуристичним дизайном (Фото)

Корейська компанія Hyundai представила новий мінівен, який отримав назву Stargazer. Автомобіль, насамперед, розроблений для Індонезії, але в майбутньому новинка продаватиметься і на інших ринках.

Як стало відомо, новинку збудували на платформі SP2. Це ж шасі використовують популярні кросовери Kia Seltos та Hyundai Creta.

Рушійною силою авто є безальтернативний атмосферний двигун об’ємом 1,5 літрів. Потужність агрегату складає 115 кінських сил. Двигун працює спільно з шестиступінчастою механічною коробкою або варіатором.

Дизайн Stargazer нагадує Staria і має схожість із космічним кораблем». Ключовою темою екстер’єру стала світлодіодна лінія передньої частини машини. Іншими відмінними рисами автомобіля стали низько посаджені фари, розташовані з боків, а також масивні решітки радіатора. Крім того, новинка отримала незвичайні ліхтарі у формі літери H.

Об’єм багажного відділення – 200 літрів. Stargazer обладнали мультимедійною системою з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм, камерою заднього виду, бездротовою зарядкою для смартфона і просунутим комплексом систем безпеки.

Купити мінівен можна буде в шести або семимісному варіанті.


Не пропустіть