Geely представила оновлений кросовер Coolray (Фото)

Китайська автомобілебудівна компанія Geely представила оновлений кросовер Coolray, який у КНР носить назву Binyue Cool. Після рестайлінгу кросовер серйозно змінився зовні й отримав риси нових моделей Atlas X і Emgrand L.

Від попередника автомобіль відрізняється більш вузькою світлодіодною оптикою, новими 18-дюймовими колісними дисками, іншими бамперами та великими ґратами радіатора. Також кросовер обладнали новими ліхтарями, об’єднаними смужкою, що світиться, та великим спойлером.

У салоні автівки є цифрова панель приладів, яка об’єднана з екраном мультимедійної системи. Місце традиційного важеля перемикання КПП зайняв невеликий джойстик. Також кросовер отримав нові сидіння, бездротову зарядку для смартфона, атмосферне підсвічування та систему розпізнавання осіб Face ID, яка може ідентифікувати кермувальника та активувати його персональні налаштування.

Що стосується технічних параметрів, то кросовер отримав новий 1,7-літровий бензиновий турбомотор з чотирма циліндрами. Потужність двигуна становить 181 к.с. і 290 Нм крутного моменту. Новий агрегат поєднується із семиступінчастим «роботом» з двома зчепленнями. Привід – виключно передній. Розгін до «сотні» займає у новинки 7,6 секунд.


Не пропустіть