Компанія BMW тестує нове покоління седана M-5

Судячи з усього, прем’єра нової генерації BMW 5-Series відбудеться вже скоро. Поряд зі стандартною версією моделі також повинна бути представлена і «заряджена» M5, яка днями була помічена автомобільними папарацці на випробуваннях, пише autolandija.ru

«Гаряча» новинка все ще захована від цікавих очей камуфляжем, однак, якщо вірити чуткам, в її моторному відсіку розташується форсований варіант 4,4-літрової V-подібної «вісімки», пропонованої для нинішньої «М-ки». Наприклад, спеціальну версію M5 30 Jahre Edition вдалося «розігнати» до 600 «коней» і 700 Нм максимального крутного моменту. Цілком ймовірно, що в новому поколінні «зарядженого» седана ми побачимо приблизно такі ж силові характеристики.

Однією з ключових особливостей нового покоління M5 буде істотне скорочення ваги машини за рахунок використання композитних матеріалів. Це дозволить новинці «схуднути» майже на 100 кг.

Передбачається, що прем’єра п’ятої серії баварців відбудеться вже в цьому році, а седан М5 ми побачимо не раніше наступного.


Не пропустіть