Популярний в Україні кросовер отримав нову версію (Фото)

У Великобританії презентували кросовер Dacia Duster Commercial. Тепер це фургон підвищеної прохідності, який надійде в продаж за ціною від 16 750 євро.

Як і всі Dacia та Renault Duster, фургон отримав модернізовані фари та ґрати радіатора. Відрізнити його від стандартного кросовера можна хіба що за відсутності сріблястих вставок на бамперах. Особливість авто – заднє скло замінено чорним пластиком, хоча здалеку це не видно.

Також із салону прибрано задні сидіння та частину обробки, а за передніми кріслами з’явилася перегородка. Для перевезення вантажів облаштовано відсік об’ємом 1623 літри. Вантажопідйомність кросовера становить 503 кг.

У списку оснащення новинки значаться кондиціонер, електричні склопідйомники, круїз-контроль, аудіосистема, Bluetooth. Дорожча версія Expression за 21 700 євро має 16-дюймові литі диски, камеру заднього виду, парктронік і 8-дюймовий сенсорний дисплей.

На вибір запропоновані бензинові турбомотори об’ємом 1,0 л (90 к.с.) та 1,3 л (150 к.с.), а також 1,5-літровий 115-сильний турбодизельний агрегат. Як і раніше, лише дизельна версія може бути повнопривідною.

Нагадаємо, кросовер Renault Duster користується попитом на ринку нових авто України.


Не пропустіть