Німці представили спортивний Mercedes-AMG G63 (Фото)

Тюнінг-ательє Mansory, відоме своїми епатажними роботами, представило особливу версію позашляховика Mercedes-AMG G63. Машина може похвалитися більш спортивним зовнішнім виглядом та 850-сильною установкою.

Тюнери називає лакофарбове покриття автомобіля «Алгоритмічним вицвітанням». У ньому використовується символ, пофарбований у чорний колір, який стає все більш щільним за розміром, інтервалом і кількістю, переміщаючись назад, створюючи ефект вицвітання. Також варто відзначити 24-дюймові ковані забарвлені диски.

Хлопці з Mansory також модифікували силову установку G63, додавши великі турбокомпресори до 4,4-літрового двигуна V8. В результаті двигун G63 почав генерувати 850 «коней». Додаткова потужність дозволяє позашляховику розганятися до 100 км/год за 3,5 секунди. Також було збільшено максимальну швидкість до регульованих електронікою 250 км/год.

Нагадаємо, Mansory — компанія з модифікації розкішних автомобілів з Німеччини. Крім розкішних автомобілів, компанія також працює з суперкарами, розкішними позашляховиками та велосипедами на замовлення.


Не пропустіть