Geely показала салон нового Atlas (Фото)

Китайська компанія Geely розсекретила інтер’єр кросовера Boyue L другої генерації, який також відомий під назвою Atlas.

Головне нововведення в салоні – поява великого вертикального дисплея мультимедійної системи. Схожий екран зараз встановлюється в електромобілях марки Tesla.

Також новинку обладнали цифровою панеллю приладів, яка доступна вже в базовій комплектації. Крім цього, кросовер отримав нову мультимедійну систему на базі платформи Qualcomm із 8-ядерним чіпом Snapdragon SA8155P. Замість традиційної ручки перемикання швидкостей Atlas встановлений мініатюрний джойстик. Водію доступні проекційний дисплей, аудіосистема Harman Infinity з 11 динаміками, а також численні системи безпеки та допомоги на дорозі.

Цікаво, що зі зміною поколінь модель суттєво додала у розмірах (про це говорить приставка L у назві). Довжина новинки складає 4670 мм, ширина – 1900 мм, а висота – 1705 мм.

Нагадаємо, наприкінці 2021 року «УкрАВТО» оголосив про підписання Угоди про дистрибуцію та сервісну підтримку автомобілів Geely на території України. Початок продажів китайських авто мав початися на початку 2022 року, але повномасштабна війна внесла свої корективи. У модельній лінійці мали дебютувати Atlas Pro та Coolray.


Не пропустіть