Новий Ford Mustang представили офіційно: чим цікавий автомобіль (Фото)

Компанія Ford офіційно представила на автошоу в Детройті нову генерацію Ford Mustang, яка, як і раніше, буде доступна у вигляді купе-фастбека та кабріолета. Авто пропонуватиметься із заднім приводом та без гібридних силових установок.

Дизайн нового Ford Mustang змінився не сильно. Виробник вирішив зберегти досить успішну зовнішність шостого покоління, додавши нові фари та задні ліхтарі, а також ширші задні арки, надавши авто більш мускулистому вигляду. При цьому фастбек змінив лінію даху – щоб полегшити посадку і висадку водія в гоночному шоломі.

Деякі деталі екстер’єру залежатимуть від двигуна. Наприклад, версії з 5,0-літровим двигуном мають інший дизайн передньої частини, у тому числі, збільшені повітрозабірники, капот з повітрозабірником, інший передній спліттер. Тоді як пакет Performance також додасть передню решітку з поперечними розпірками, колеса на 19 або 20 дюймів, а також посилені гальма Brembo.

Що стосується силових параметрів, то крім 5,0-літрового «атмосферника» V8 Coyote буде доступний 2,3-літровий турбо EcoBoost. Їхня потужність не розкривається, але в компанії зазначили, що «старша» версія буде «найпотужнішою».

Двигуни працюватимуть у парі з 6-ступінчастою МКПП або 10-швидкісним «автоматом».

Ford Mustang сьомого покоління надійде у продаж у США влітку 2023 року. Ціни та докладніші характеристики будуть оголошені пізніше.


Не пропустіть