У Китаї представили новий кросовер за $13 тисяч (Фото)

Китайська компанія Jetour, яка належить Chery, представила кросовер X70 Plus 2023 модельного року. Автомобіль вже доступний для покупки у 8 комплектаціях.

Купити новинку можна з п’ять і сімома посадочними місцями. Довжина кросовера становить 4749 мм, ширина – 1900 мм, а висота – 1720 мм. Розмір колісної бази дорівнює 2745 мм. X70 Plus отримав великі ґрати радіатора з вертикальними ламелями, вузьку передню оптику, рельєфний капот, спойлер, об’єднані ліхтарі, що світиться, і вихлопну систему з чотирма патрубками.

У салоні авто встановили цифрову панель приладів, об’єднану з тачскрином мультимедійної системи. Кросовер обладнали адаптивним круїз-контролем, системою моніторингу сліпих зон, системою контролю втоми водія та функцією утримання автомобіля у смузі руху.

Також кросовер укомплектували аудіосистемою Hi-Fi Sony, панорамним люком, бездротовою зарядкою та підігрівом усіх сидінь.

Машина пропонуватиметься із 1,5-літровим бензиновим двигуном на 156 кінських сил, 1,6-літровим двигуном потужністю 197 кінських сил та 2,0-літровим турбомотором потужністю 254 к.с..

Ціни на кросовер стартують від 89 900 юанів, це приблизно 13 тисяч доларів за актуальним курсом.


Не пропустіть