Genesis задумався над створенням суперкара

Корейська компанія Hyundai розвивається динамічно і кожен раз демонструє багатообіцяючі концепти. Останній з них, представлений на Нью-Йоркському автосалоні, дав зрозуміти, що німцям з BMW доведеться посунутися. До того ж у компанії є свій дочірній преміум-бренд Genesis, який також паралельно успішно розвивається. Цілком можливо, що скоро серед його моделей з’явиться справжній суперкар, пише novgorodauto.ru.

Думка про створення суперкара як флагмана всього бренду промайнула у шеф-дизайнера проекту Люка Донкервольке. Не виключає таку можливість і глава компанії Пітер Шрайер, хоча і заявляє, що все це тільки обговорюється і опрацьовується, має дуже сирий вигляд.

У головної компанії є свій ряд «заряджених» моделей, в назві яких є літера N. Ніхто поки точно не може сказати, чи буде точно таке ж позначення і на суперкарі Genesis. Можливо, що суперкар взагалі стане самостійною моделлю. Керівництво компанії всерйоз розглядає зараз лише модель в кузові купе з заднім приводом і досить потужним двигуном V6 місткістю 3,3 літра. Є й інший варіант – атмосферник з 8-а циліндрами, обсяг якого становить 5,0 літрів.

Ну, а поки до втілення в життя такого масштабного проекту далеко, преміальна марка збирається поповнитися новим компактним седаном із заднім приводом. В найближчій перспективі повинні з’явитися інші чотири новинки, дві з яких будуть кросоверами. На це піде як мінімум п’ять років. І ось тільки після цього виробник візьметься за створення розкішного суперкара.


Не пропустіть