Volkswagen анонсував вихід нового Volkswagen ID.3: ціни вже відомі

У IV кварталі 2023 року Volkswagen розраховує перейти на випуск рестайлінгової версії електромобіля ID.3. Через затримки з поставками деякі клієнти, які вже замовили поточну модифікацію, отримають без будь-яких доплат оновлену машину.

Судячи з опублікованих офіційних скетчів, зовнішність та інтер’єр зміняться на рівні нюансів. Серед нововведень базової комплектації згадано центральний дисплей на 12 дюймів, оновлюване «по повітрю» ПЗ, знімну підлогу багажника. В обробці салону використовуватиметься більше екологічних матеріалів.

Система автоматичного паркування отримала функцію пам’яті: машина зможе сама виїжджати, повторюючи траєкторію перед зупинкою. Стануть розумнішими всі електронні помічники, включаючи навігацію, що вміє прокладати маршрути з урахуванням необхідності заряджання.

Але найцікавіше в іншому. До моменту запуску оновленого ID.3 компанія Volkswagen не зможе виконати всі наявні замовлення на поточну версію цієї моделі. Тому клієнти отримають рестайлінгові машини з новими функціями та обладнанням без доплати.