Новий універсал Dacia Jogger отримав гібридну силову установку із запасом ходу майже 1000 км

Сімейний універсал Dacia Jogger, представлений у вересні минулого року, отримав гібридну силову установку у Європі. Dacia Jogger HYBRID 140 з’явиться на ринку на початку 2023 року.

Як передає MMR, про це повідомили у пресслужбі Dacia.

Jogger став першою моделлю Dacia з гібридною силовою установкою. При ціні від 24 600 євро за п’ятимісну конфігурацію він є найдоступнішим сімейним гібридом на ринку.

Як заявляє виробник, Dacia Jogger HYBRID 140 сподобається клієнтам, які шукають місткий багатоцільовий автомобіль, що підходить як для міської експлуатації, так і для активного відпочинку.

Силова установка моделі складається з 90-сильного бензинового двигуна об’ємом 1,6 літра, 50-сильного електромотора і високовольтного стартер-генератора. Установка працює у зв’язці з автоматичною трансмісією, чотири передачі якої пов’язані з ДВЗ, а дві – з електромотором. За рахунок такого рішення автомобіль може проїхати на одному баку понад 900 км у комбінованому циклі WLTP.

Серед інших особливостей гібрида від Dacia — спеціальна 7-дюймова панель приладів, на якій відображається така важлива інформація, як рівень заряду тягової батареї, витрата енергії і запас ходу.


Не пропустіть