Peugeot привезе в Україну новий купе-кросовер: подробиці (Фото)

На українському ринку з’явиться новий Peugeot 408. Це перший купе-кросовер французької марки.

Як передає MMR, про це повідомляє представництво Peugeot в Україні.

Новий Peugeot 408 побудований на основі нової генерації платформи EMP2 (Efficient Modular Platform 2), яка дозволяє створювати автомобілі з різними типами силових установок в межах однієї моделі. Для новинки запропоновані як версії з ДВЗ, так і електрифіковані модифікації.

Останнє покоління мультимедійної системи Peugeot 3D i-Cockpit оснащено компактним спортивним кермом із клавішами керування, 3D-панеллю приладів з 10″ цифровим дисплеєм і 10″ сенсорним HD-екраном, що забезпечує високу ергономічність і технологічність.

Автомобіль має довгу колісну базу 2,787 м, загальна довжина автомобіля становить 4,69 м, а ширина – 1,859 м із складеними дзеркалами.

Об’єм багажного відсіку в стандартному варіанті становить 536 літрів. При складанні заднього дивана, об’єм багажного відсіку збільшується до максимального значення в 1 611 літри.

В Україні купе-кросовер Peugeot спочатку запропонують лише з 1,6-літровим 215-сильним бензиновим турбодвигуном і 8-швидкісною автоматичною трансмісією. Така версія розганяється до «сотні» за 7,9 сек і розвиває 220 км/год, а середня витрата пального становить 7 л на 100 км.


Не пропустіть