Mazda показала новий трирядний кросовер CX-90 (Фото)

Японська компанія Mazda розсекретила новий трирядний кросовер Mazda CX-90. Автомобіль орієнтований насамперед на ринок США і надійде до дилерів вже навесні поточного року.

Зовні новинка нагадує автомобіль Mazda CX-60, представлений майже рік тому. Кросовер отримав рельєфний капот, численні хромовані елементи кузова, панорамний дах, рейлінги на даху, спойлер та 21-дюймові колісні диски.

У салоні встановлені цифрова панель приладів, проекційний дисплей, аудіосистема Bose з 12 динаміками, а також сенсорний дисплей мультимедійної системи діагоналлю 12,3 дюйма.

Водію доступна система утримання в смузі руху, функція моніторингу сліпих зон, адаптивний круїз контроль, функція розпізнавання знаків та пішоходів та система аварійного гальмування.

Також автівка отримала особливу систему стабілізації KPC (Kinematic Posture Control), яка бореться з кренами кузова.

Mazda CX-90 запропонують із 3,3-літровим бензиновим турбодвигуном V6 потужністю 345 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Цей мотор поєднується із 8-ступінчастою АКПП та 48-вольтовим стартер-генератором. Також буде доступна версія гібрида, що заряджається. Такий автомобіль отримає 2,5-літровий чотирициліндровий атмосферний агрегат та електромотор. Загальна потужність силової установки сягатиме 327 к.с. і 500 Нм крутного моменту.

Ціни на новинку оголосять пізніше.


Не пропустіть