Новий Hyundai Solaris уперше показали на відео

Індійський офіс Hyundai продовжує підігрівати інтерес до седана Solaris нового покоління, який представлений на місцевому ринку під ім’ям Verna. Цього разу він випустив повноцінний відеотизер, у якому показано не лише екстер’єр, а й інтер’єр оновленої моделі.

Седан третього покоління буде «агресивнішим» і «свіжішим» за попередника – йому дістануться широкі ґрати радіатора, незвичайна головна оптика зі світлодіодним «поясом» денних ходових вогнів і задні ліхтарі, зроблені у вигляді єдиної плашки з «відгалуженнями» по краях.

Також автомобіль зросте у габаритах. Його довжина збільшиться на 95 мм (до 4535 мм), ширина – на 36 мм (до 1765 мм), а колісна база «розтягнеться» на 70 мм, до 2670 мм. Не зміниться лише висота, яка становитиме колишні 1475 мм.

Салон автівки, який на тизері показали лише частково (задній ряд), стане просторішим, а в дорогих комплектаціях він буде оброблений «шкіряною оббивкою преміум-класу». Також обіцяні м’які матеріали обробки передньої панелі, бардачок, що охолоджується, і штатний тримач для телефону.

Випускатимуть і продаватимуть авто з двома бензиновими двигунами: 1,5-літровим «атмосферником» потужністю 115 кінських сил та новим 1,5-літровим турбомотором, який розвиватиме до 160 к.с. і працювати в парі із семишвидкісним «роботом» DCT.


Не пропустіть