З’явилися зображення нового кросовера Hyundai Mufasa (Фото)

Компанія Hyundai готує до дебюту новий кросовер Mufasa. Подейкують, що він прийде на зміну застарілій моделі ix35 і продаватиметься лише на китайському ринку.

Судячи зі світлин, опублікованих у базі Мінпрому КНР, новий Hyundai Mufasa виділятиметься незвичайним для бренду дизайном. Дізнатися його попереду можна буде по Х-фейсу в дусі сучасних моделей Mitsubishi, а ззаду він відзначиться С-подібними ліхтарями, з’єднаними двома світлодіодними планками з написом Hyundai всередині.

За габаритами «паркетник» вийде трохи нижче та коротше актуального Hyundai ix35 для китайського ринку. Його довжина, ширина і висота становитимуть 4475, 1850 і 1665 мм відповідно, а колісна база сягатиме 2680 мм.

В салоні будуть відразу три екрани. Один з них відведений під цифрову панель приладів, другий – під мультимедійну систему, а третій (під центральними дефлекторами) – під сенсорний блок клімат-контролю. На фото також можна помітити чотириспицеве мультифункціональне кермо і вже звичні кнопки керування трансмісією на центральному тунелі.

Повні технічні характеристики Hyundai Mufasa наразі невідомі. У сертифікаційних документах для Китаю вказаний лише один мотор – 2,0-літровий бензиновий «атмосферник» G4NJ сімейства Smartstream Nu, що видає 161 кінську силу. Привід, ймовірно, буде лише переднім.


Не пропустіть