Geely представила новий великий кросовер Lynk & Co 08 на платформі Geely Monjaro (Фото)

Бренд Lynk & Co, що належить Geely та Volvo, представив новий великий кросовер Lynk & Co 08. Розділивши платформу CMA з уже знайомим нам Geely Monjaro, він отримав цілу низку цікавих дизайнерських рішень, що виділяють його на тлі конкурентів.

За габаритами «вісімку» можна порівняти з Changan Uni-K і Nissan Murano: довжина, ширина і висота нового кросовера становлять 4820, 1915 і 1685 мм відповідно, а колісна база дорівнює 2848 мм.

Сміливі дизайнерські рішення Lynk&Co 08 успадкував від торішнього концепту The Next Day. Від нього йому дісталися, наприклад, безрамкові шибки та архітектура передньої оптики з піднятими нагору ходовими вогнями, причому центральна секція фар, що складається з 32 світлодіодів, включається автоматично – варто лише з ключем підійти до машини.

Салон новинки зроблений за останнім словом автомобільної техніки. Тут є екран цифрової панелі приладів діагоналлю 12,3 дюйми та 15,4-дюймовий сенсорний планшет мультимедійного комплексу.

Подробиці про технічні параметри кросовера виробник поки що не розкриває. Відомо лише, що він буде гібридом, що підзаряджається, і отримає нову силову установку сімейства Lynk E-Motive, до складу якої увійдуть 1,5-літровий бензомотор та електродвигун.

Офіційна прем’єра Lynk & Co 08 відбудеться на квітневому автосалоні в Шанхаї.


Не пропустіть