Lexus готується до презентації нового LFA

Lexus готується до показу Lexus LFA нового покоління. Презентація моделі відбудеться в 2019 році. Таку інформацію опублікував японський ресурс Response, пише uagolos.com

Новий Lexus LFA буде обладнаний гібридною силовою установкою, з бензиновим двигуном об’ємом 3,7 літра V8 і електромотором, сумарною потужністю 800 кінських сил, що в порівнянні з встановленими в нинішню модель 4,8 літровим 552-сильним агрегатом виглядає більш переконливо. Розгін до 100 кілометрів на годину займає у суперкара 3,7 секунди. Максимальна швидкість становить 323 кілометри на годину.

На даний момент виготовлено 500 машин цієї моделі. 50 з них були випущені у відокремленій 571-сильної модифікації Nurburgring Package. Нещодавно одна з таких версій була виставлена на продажу німецьким сервісом Mobile з цінником в 6 мільйонів 430 тисяч євро.

Передбачається, що новий автомобіль буде обладнаний потужною гальмівною системою, необхідною для такого потужного двигуна. Як буде виглядати модель зовні, точно не відомо, але поза всяких сумнівів вона буде спортивної зовнішності. Модель буде презентована в 2019 році.


Не пропустіть