В Україну привезли новітній пікап Toyota (Фото)

На українському ринку з’явився новітній заряджений пікап Toyota Tundra TRD Pro 2023 року. Автомобіль був імпортований до нашої країни із США.

Як відомо, Toyota Tundra – це флагманська модель серед усіх пікапів японської марки. Версія TRD Pro відрізняється підвіскою, яка адаптована для бездоріжжя та ще безліччю додаткових налаштувань.

Зовні модифікацію TRD Pro можна відрізнити за новим кузовним обвісом та логотипами з назвою зарядженої версії. Цей екземпляр пофарбований у яскравий червоний колір.

Також на пікап встановлено додаткову світлотехніку, яка може стати в пригоді на бездоріжжі. Також версія TRD Pro пропонує чорні 18-дюймові колісні диски, які взуті у позашляхові шини.

Рушійною силою авто є гібридна установка потужністю 437 к.с. і 790 Нм крутного моменту, яка включає 3,5-літровий мотор та електричний двигун. До «сотні» пікап прискорюється за 6 секунд, а максимальна швидкість становить 172 км/год.

Ціни на Toyota Tundra у США стартують з $35 950. За версію TRD Pro доведеться заплатити від $70 920. В Україні це авто буде ще дорожчим.


Не пропустіть