У Мережі з’явилися фото оновленого Citroen C4

В Інтернеті з’явилися фотографії серійної версії нової генерації седана Citroen C4, яка на китайському ринку отримала назву C4L. Автомобіль буде офіційно анонсований в ході мотор-шоу в Пекіні, а поки що, завдяки авто-папарацці, можна оцінити зміни в зовнішньому вигляді машини.

Екстер’єр нової «чотирьохдверки» дещо відрізняється від попереднього покоління. Зокрема, були змінені передні і задні бампери, решітка радіатора, а також система фар. Інтер’єр рестайлінгового Citroen C4, незважаючи на відсутність відповідних фотографій, теж зазнав змін, як відзначають експерти.

1-453

Китайський Citroen C4L, за неофіційними даними, став на 5.5 см довший, тобто тепер його довжина становить 4675 мм. Збільшилася і висота седана, але всього на пару міліметрів — до 1500 мм. Колісна база при цьому залишилася колишньою — 2710 мм.

Руховий ряд у нового седана від французького автовиробника в версії для Китаю не змінився. Машина доступна в комплекті з бензиновими турбованими агрегатами з робочими обсягами в 1.2 або 1.6 літрів, або ж з 1.8-літровим бензиновим мотором.


Не пропустіть