З’явилися зображення оновлених Skoda Kodiaq та Superb (Фото)

Чеська компанія Skoda продовжує готувати до виходу оновлені кросовер Kodiaq та ліфтбек Superb. Напередодні прем’єри, призначеної на осінь, автовиробник оголосив про те, що новинки успішно пройшли інтенсивну міжнародну програму випробувань.

Випробування нових Skoda Kodiaq і Superb тривало близько двох років. За цей час вони подолали понад мільйон кілометрів, зазнаючи екстремальних температур — від -30°C на північ від Полярного кола до майже +50°C у пустелі Арізони. Їхні гібридні версії випробували на різних зарядних станціях.

«Перед початком серійного виробництва ми оцінюємо усі приблизно 7000 компонентів. Наші суворі програми випробувань дозволяють отримати точні дані про стійкість, довговічність та загальну якість кожної з деталей. Завдяки цим екстремальним випробуванням ми отримуємо уявлення про такі фактори, як термічна стійкість і навіть довговічність лакофарбових та оздоблювальних покриттів», – повідомили у компанії.

Як повідомлялось, прем’єра нового покоління Skoda Kodiaq відбудеться у вересні 2023 року, а Suberb у кузові ліфтбек та універсал презентують у листопаді поточного року.


Не пропустіть