Toyota представила у США оновлений кросовер RAV4 (Фото)

Компанія Toyota представила у США оновлений кросовер RAV4 2024 року. Автомобіль став трохи комфортнішим і сучаснішим і заразом знайшов нову «пригодницьку» версію Woodland Edition, створену спеціально для любителів активного відпочинку.

Візуально нове виконання можна дізнатися за ексклюзивними кольорами кузова Army Green або Ice Cap з чорним дахом (або без нього), 18-дюймовими колісними дисками бронзового кольору та спеціальними позашляховими шинами.

У версії Woodland Edition є опціональний пакет Weather Package підігрівом передніх сидінь, шкіряним кермом та склоочисниками з датчиком дощу та захистом від зледеніння, а також переналаштована підвіска від TRD зі збільшеними ходами, двотрубними амортизаторами для максимального контролю крену та особливими клапанами.

Також автомобіль отримав оновлену мультимедійну систему з функцією потокової передачі, яка дозволяє підключити Apple Music до автомобіля та керувати нею на борту. Її екран, залежно від комплектації, може бути як 8-дюймовим, так і 12,3-дюймовим, а кількість динаміків варіюється від 6 до 11.

Технічно новий Toyota RAV4 не змінився. Автомобіль доступний з гібридною силовою установкою, заснованою на 2,5-літровому 206-сильному ДВЗ, яка з урахуванням невеликої «електронадбудови» видає 222 кінські сили.

Ціни на новинку стартують від 29 825 доларів.


Не пропустіть