Mazda привезе в Україну новий преміальний кросовер (Фото)

На українському ринку з’явиться новий кросовер Mazda CX-90. Про це йдеться на офіційному сайті Mazda.

Кросовер Mazda CX-90 став ще однією моделлю в новій преміальній лінійці японського бренду. В основі авто лежить нова задньопривідна платформа з поздовжнім розташуванням мотора.

На українському ринку автомобіль буде доступний в семимісному виконанні, хоча також існує версія на 6 місць. Об’єм багажника становить від 257 до 2025 літрів.

В оздобленні салону використано дорогу шкіру Nappa. Автомобіль отримав віртуальний щиток приладів і проекцію на лобове скло.

Рушійною силою кросовера стане 3,3-літровий турбодвигун на 345 кінських сил. Мотор поєднується із 8-ступінчастою автоматичною трансмісією і повним приводом. До «сотні» авто прискорюється за 6,9 секунди, а максимальна швидкість сягає 210 км/год.

На нашому ринку Mazda CX-90 запропонують лише в одній багато оснащеній версії Premium-Line (від 2 498 400 гривень). У списку оснащення значаться тризонний клімат-контроль, 21-дюймові диски, електроприводи сидінь, керма і дверей багажника, вентиляція передніх крісел, потужна акустика Bose, набір систем безпеки.

Раніше стало відомо, що Mazda припинить випускати кросовер Mazda CX-9 – одну зі своїх найпопулярніших моделей.


Не пропустіть