Mercedes-AMG представив новий гібридний кросовер потужністю до 680 к.с. (Фото)

Німецький Mercedes-AMG представив новий кросовер GCL Coupe у двох модифікаціях. Автомобіль отримав гібридну силову установку, про що повідомила прес-служба бренду.

Зовнішньо відрізнити Mercedes-AMG GLC Coupe від стандартного кросовера можна за оригінальною решіткою радіатора Panamericana, трохи зміненим переднім бампером, оригінальними колісними дисками і чотирма патрубками вихлопної системи.

Крім того, інженери компанії серйозно попрацювали над ходовою частиною, яка отримала адаптивні стабілізатори та навчилася підрулювати задньою віссю. Також в оснащення автомобіля входять покращені гальма.

Новинка оснащується виключно гібридними силовими установками. Так, початкова версія оснащується дволітровим турбомотором потужністю 421 к.с. і 500 Нм крутного моменту, в парі з яким працює 48-вольтовий 14-сильний стартер-генератор. Розгін до «сотні» займає 4,8 с. Максимальна швидкість – 250 км/год. Привід повний.

Топовий Mercedes-AMG GLC 63 SE Performance Coupe оснащується дволітровим турбодвигуном, який доповнюватиметься 204-сильним електромотором на задній осі. Сумарна потужність цієї версії сягає 680 к.с. і 1020 Нм крутного моменту. До першої сотні GLC 63 SE Performance Coupe прискорюється за 3,5 с. Максимальна швидкість – 275 км/год. При цьому на електротязі модель зможе подолати до 12 км.


Не пропустіть