Представлено новий «заряджений» позашляховик Land Rover Defender V8 Black Edition (Фото)

Автомобіль Land Rover Defender є одним із найпотужніших і статусних позашляховиків у світі. Тюнінг-ательє Mansory випустило версію для власників Defender, котрі хочуть виділитися на вулиці, але готові пожертвувати позашляховими характеристиками.

Так, модифікований Defender від Mansory отримав назву Land Rover Defender V8 Black Edition, повністю виконаний у чорному кольорі. Тюнери створили для Defender нове обваження, яке починається з радикально переробленої решітки радіатора, пофарбованої в чорний колір і доповненої новими повітрозабірниками.

Зміни продовжуються з яскраво вираженим спліттером та парою нових світлодіодних протитуманних фар. Mansory також надав оновленому Defender кілька помаранчево-бронзових акцентів і створив для нього легкий капот із вуглецевого волокна із великим логотипом Mansory. Дах теж змінено.

Ще одна особливість моделі – чорні колісні диски, «взуті» у шини 295/30, які марні на бездоріжжі, але надають оригінальності автомобілю. Ззаду встановлено розділене крило, що складається з двох частин, також встановлено нові задні двері та дифузор.

Оздоблення салону виконано із алькантари.

Під капотом – 5,0-літровий двигун V8 Defender, який тепер розвиває потужність у 650 кінських сил і 870 Нм крутного моменту. Цей агрегат дозволяє машині прискорюватися до «сотні» за 4,7 секунди та розвиває максимальну швидкість у 250 км/год.


Не пропустіть