Renault показала салон нового бюджетного кросовера (Фото)

Французька компанія Renault опублікувала нові тизери кросовера під назвою Kardian. Цього разу на зображеннях показано салон новинки.

Автомобіль отримає триспицеве кермо, цифрову приладову панель, великий сенсорний дисплей мультимедійної системи і невеликий джойстик КПП.

Що стосується екстер’єру, то машину обладнають вузькою світлодіодною передньою оптикою, рейлінгами на даху, рельєфним капотом, спойлером, великими повітрозабірниками та дахом чорного кольору.

Автомобіль збудують на платформі CMF-B. Це ж шасі використовує Dacia Sandero Stepway. Подейкують, що Renault Kardian буде доступним для покупки виключно з бензиновими двигунами потужністю від 65 до 95 кінських сил.

Прем’єра автомобіля відбудеться 25 жовтня у Ріо-де-Жанейро. Насамперед новинка призначатиметься для країн Південної Америки.

Нагадаємо, цього літа компанія Renault представила купеподібний кросовер Rafale. Початок продажів автомобіля в Європі заплановано на весну 2024 року. Виробництво новинки налагодять в іспанській Валенсії.


Не пропустіть