Представлено новий потужний кросовер від Mercedes-AMG (Фото)

AMG-підрозділ Mercedes-Benz представив новий гібридний кросовер. Йдеться про Mercedes-AMG GLC 63 SE Perfomance, який втратив традиційний двигун V8 на користь плагін-гібридної силової установки на базі чотирициліндрового мотора.

У салоні нової версії встановлені сидіння AMG з обробкою з мікрофібри або натуральної шкіри, а також D-подібне кермо AMG Performance, оброблене шкірою або мікрофіброю. Спортивну, розкішну атмосферу всередині доповнюють спортивні педалі AMG, килимки та дверні пороги з підсвічуванням.

Зовні Mercedes-AMG GLC 63 SE Perfomance привертає увагу характерною для автомобілів Mercedes-AMG решіткою радіатора із вертикальними ламелями, спортивними повітрозабірниками, хромованими декоративними елементами, додатковим дифузором ззаду та трапецієподібними накладками на здвоєні вихлопні патрубки.

Новий Mercedes-AMG GLC 63 SE Perfomance оснащено ексклюзивною гібридною силовою установкою, що складається з 2,0-літрового 469-літрового турбомотора і встановленого на задній осі електродвигуна. Сукупна потужність складає 671 к.с. і 752 Нм крутного моменту.

Кросовер прискорюється від 0 до 60 миль на годину (0-97 км/год) лише за 3,4 секунди, а максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 171 миль на годину (275 км/год). Кросовер має фірмовий повний привід AMG Performance 4Matic+ та підтримує кілька режимів їзди, включаючи повністю електричний та спортивний.


Не пропустіть