Jetour представив новий кросовер. Він може з’явитися в Україні (Фото)

Китайська марка Jetour представила електричний кросовер L6. Автомобіль став частиною нової лінійки Shanhai, до якої входитимуть виключно «зелені» моделі (електрокари та гібриди). Ціни на L6 поки що не відомі. Продажі машини на місцевому ринку розпочнуться навесні 2024 року.

Автомобіль отримав заглушку замість звичайної радіаторної решітки, тонку передню оптику, масивні бампери, великий повітрозабірник, рельєфний капот, потайні дверні ручки і бічні дзеркала з повторювачами поворотів. Також кросовер обладнали об’єднаними в один блок ліхтарями, панорамним дахом та спойлером.

Технічні характеристики моделі поки що засекречено. Спочатку новинка пропонуватиметься з повністю електричною силовою установкою. Також машина отримає гібридну версію. Такий Shanhai L6 обладнають 1,5-літровим двигуном наддувним потужністю 156 к.с. та електромотора. Сумарний запас гібридного паркетника перевищить 1400 км.

Також у планах Jetour випустити кросовер під назвою Shanhai L9. Офіційна прем’єра має відбутися до кінця поточного року.

Нагадаємо, бренд Jetour представлений на українському ринку, тому новинка може дебютувати і в нашій країні.


Не пропустіть