Представлено найпотужніший пікап Toyota Tundra. Він перевершив майже всі машини у своєму класі

До великої виставки тюнінгу SEMA компанія Toyota підготувала безліч новинок, причому деякі з них повністю серійні – як Toyota Tundra 2024 TRD Performance Package. Пакет доробок для цієї моделі невеликий, але він робить «Тундру» найпотужнішим із серійних пікапів.

За доплату 3400 доларів покупець отримує 48 додаткових кінських сил. Збільшення потужності досягнуто за рахунок модернізованого випускного та випускного трактів, обидві ці доробки забезпечують найкращий повітряний потік. Також Toyota внесла зміни до роботи дросельної заслінки.

В результаті потужність гібридної силової установки i-Force на базі 3,4-літрового мотора з двома турбінами збільшилася з 421 до 469 кінських сил, а максимальний крутний момент тепер досягається при 400 об/хв раніше.

За технічними параметрами Tundra 2024 TRD Performance Package перевершує майже всі пікапи в класі, за винятком Ram 1500 TRX і Ford F-150 Raptor R. І найголовніше – це не якийсь сторонній проект тюнінгу, а повністю офіційний: надпотужна «Тундра» поставляється із заводу та з повною гарантією на автомобіль.


Не пропустіть