Новий салон та економічний мотор: Kia представила оновлений мінівен Carnival (Фото)

Компанія Kia представила оновлений мінівен Carnival. На домашньому ринку вже почали приймати замовлення на новинку. Попри те, що Carnival помітно покращився, він, як і раніше, є недорогим для великого мінівену: ціна стартує від 26,5 тис. доларів.

Зовні Carnival 2024 став ближчим до інших нових або нещодавно оновлених моделей Kia: мінівен отримав нові бампери, радіаторну решітку, фари і ліхтарі з іншою графікою. Зміни торкнулися навіть задніх дверей.

У салоні з’явилася панель екранів із двома дисплеями діагоналлю 12,3 дюйма. Є новий блок управління кліматичною системою сенсорний, доопрацьовано медіасистему та атмосферне підсвічування. З’явився сканер відбитка пальця.

Автомобіль отримав покращену шумоізоляцію та нові амортизатори. Базові мотори – 2,2-літровий турбодизельний агрегат на 194 к.с. та бензиновий мотор 3,5 V6 потужністю 294 к.с.. Альтернативу їм складає гібридна силова установка на базі 1,6-літрового турбодвигуна потужністю 245 «коней» та середньою витратою пального у 7 л/100 км. Покупцям запропонують версії на 7 або 9 місць.

Раніше Kia представила заміну Sportage – це кросовер Kia EV5.


Не пропустіть