Як RAV4, але набагато сучасніший. Toyota представила преміум-кросовер Toyota Crown Signia (Фото)

Північноамериканський підрозділ Toyota представив кросовер Crown Signia. Модель преміум-класу надійде у продаж на місцевому ринку влітку 2024 року.

Toyota Crown Signia – це гібрид з однією силовою установкою на базі 2,5-літрового двигуна. Електродвигунів два: один убудований у варіатор, а другий приводить у рух задні колеса, таким чином Crown Signia – виключно повнопривідна модель. Потужність силової установки складає 243 к.с., заявлена витрата пального – 6,5 л/100 км. Кросовер розрахований на буксирування причепа масою до 1215 кг. Автомобіль збудований на платформі TNGA-K, що лежить в основі Toyota RAV4.

У салоні – два екрани з діагоналлю 12,3 дюйми. Оскільки мова про модель преміум-класу, то передні крісла з електроприводом вже є в базі, але підігріву і вентиляції в базовій версії немає. Для задніх пасажирів передбачені окремі повітропроводи, два порти для провідної зарядки смартфонів, два підсклянники.

Toyota Crown Signia запропонують у двох комплектаціях: XLE та Limited. У першому випадку – 19 дюймові колісні диски та акустична система з 6 динаміками, у другому – 21-дюймові диски та акустика JBL Premium з 11 динаміками.

Усі версії моделі отримали комплекс систем безпеки Toyota Safety Sense 3.0 з адаптивним круїз-контролем, який працює у всьому діапазоні швидкостей, систему зчитування дорожніх знаків та систему автоматичного перемикання з ближнього світла на дальній та навпаки.

Ціни поки що не оголошені.

Як повідомлялось, Toyota представила оновлений седан Camry. Автомобіль отримав нові двигуни.


Не пропустіть