Hyundai оновила кросовер Santa Fe: що змінилось (Фото)

У рамках щорічного автосалону AutoMobility LA у Лос-Анджелесі компанія Hyundai представила оновлений кросовер Santa Fe. Автомобіль надійде у продаж у березні наступного року, а гібридна модель стане доступною для покупки трохи пізніше.

Оновлений Hyundai Santa Fe для північноамериканського ринку нічим не відрізняється від Santa Fe п’ятого покоління, світова прем’єра якого відбулася влітку поточного року. Він у будь-якому випадку виділяється агресивною зовнішністю з квадратними формами кузова, подовженою колісною базою і укороченим переднім звисом. Довершують зовнішність H-подібні, об’єднану в одну світлову лінію денні ходові вогні та задні ліхтарі Н-подібної форми.

H-подібний дизайн простежується і в салоні нового кросовера Hyundai. Автомобіль отримав трирядне компонування і став ще просторішим, ніж раніше. Усередині є мульти-кермо, два екрани по 12,3 дюйми кожен, окремий блок управління кліматом, а також центральний тунель з підсклянниками та подвійним майданчиком для бездротової зарядки одночасно двох смартфонів. Також доступна преміальна акустика Bose з 12 динаміками.

Оновлений Hyundai Santa Fe отримав цілий комплекс систем активної безпеки та допомоги водію. Серед них – система сповіщення про пасажирів на задньому сидінні, яка нагадує водію про присутність пасажирів на задньому сидінні (при вимкненні двигуна), система запобігання лобовим зіткненням, система Lane Follow Assist для утримання автомобіля в смузі руху, система відстеження погляду водія та контролю рівня уваги за допомогою вбудованої в рульову колонку інфрачервоної камери та інтелектуальний круїз-контроль.

Рестайлінговий Hyundai Santa Fe вийде на північноамериканський ринок із 2,5-літровим бензиновим турбомотором потужністю 277 кінських сил і 311 Нм крутного моменту та восьмиступінчастою КПП із подвійним зчепленням. Також буде доступна гібридна версія на основі 1,6-літрового турбодвигуна на 232 «конячки» у поєднанні з шестиступінчастою АКПП.


Не пропустіть