Renault оновила популярну в Україні модель (Фото)

Французька компанія Renault представила четверте покоління фургона Master. Новинка пропонуватиметься з різними силовими установками на вибір, серед яких не лише традиційні «дизелі», а й електричні та навіть водневі версії.

Зовні «четвертий» Renault Master відрізняється зміненою передньою частиною кузова з новим логотипом Renault, великими повністю світлодіодними фарами, фірмовими C-подібними решітками радіатора та U-подібною вставкою під нею. Задня частина автомобіля для кращої аеродинаміки стала вужчою, але задній отвір і вантажний простір при цьому залишилися такими ж об’ємними, як і раніше.

В салоні встановлена повернена до водія S-подібна панель приладів і 10-дюймовий екран, що входить уже в стандартну комплектацію. Рульове колесо регулюється на висоті та вильоті, а у версіях з АКПП органи управління трансмісією розташовані на рульовій колонці, завдяки чому з’явилося більше вільного простору на центральній консолі.

Автомобіль отримав широку моторну гаму. Так, покупцям на вибір запропонують чотири дизельні двигуни Blue dCi потужністю 105, 130, 150 або 170 кінських сил. Залежно від комплектації вони працюють у парі із шестиступінчастою «механікою» або дев’ятиступінчастим «автоматом». Також буде доступна повністю електрична версія моделі, оснащена 143-сильним електромотором із запасом ходу понад 410 км за циклом WLTP. У майбутньому Renault планує оснащувати фурног двигуном з водневими паливними елементами.

Продажі Renault Master четвертого покоління стартують навесні 2024 року. Ціни та комплектації будуть оголошені пізніше.

Нагадаємо, Renault Master є одним із найпопулярніших комерційних автомобілів на українському ринку. В Україні модель актуального покоління доступна за ціною від 1 031 900 грн.


Не пропустіть