Ford представив гібридний Ford Mondeo із витратою 3,8 л/100 км та багатим оснащенням (Фото)

В останній день осені компанія Ford офіційно представила у Китаї седан Mondeo із гібридною силовою установкою. Вироблятимуть новинку на потужностях спільного підприємства Changan Ford.

Поява гібридного Mondeo актуального покоління (седан продається лише в Китаї) збіглася з прем’єрою нової Toyota Camry, в якій ставку зроблено саме на гібридні силові установки. Ці моделі і так конкурують за гаманці споживачів, а з виходом Mondeo гібридного конкуренція лише загостриться.

Цікаво, що гібридний Мондео став не тільки найекономічнішим у лінійці, але ще й найпотужнішим: сукупна потужність силової установки (вона складається з 1,5-літрового турбодвигуна і електромотора) становить 255 кінських сил. Витрата пального – 3,8 л бензину на 100 км шляху. При цьому потрібно враховувати, що Mondeo – звичайний гібрид, а не гібрид що підключається.

У плані габаритів (4935 х 1875 х 1500 мм, колісна база – 2945 мм) та оснащення гібрид нічим не відрізняється від бензинових версій.

В списку оснащення седана значаться панорамний дах, датчики світла та дощу, безключовий доступ, телематична система, цифрова панель приладів з екраном діагоналлю 12,3 дюйма і, звичайно ж, 27-дюймовий екран на передній панелі.

Вартість гібридного Mondeo складає 27 000 доларів. Версія ST-Line зі «спортивним» декором дорожча – 31 000 доларів.


Не пропустіть